-

Du kan nu handle via Yahoo Finance

0

Yahoo Finance introducerer nu trading direkte gennem deres app.

Med mere end 75 millioner månedlige aktive brugere er Yahoo Finance blevet et populært site for alt der er relateret til investering. Og nu har Yahoo, der igennem mange år har været presset af nedadgående omsætning, introduceret et partnerskab med TradeIt, der gør det muligt at handle papirer uden at forlade Yahoo.

Det gør det uden tvivl nemmere for brugeren at kunne handle straks efter at have set relevant markedsinformation. Dette skal sandsynligvis ses som et modangreb direkte på den fremadstormende tranding-app Robinhood.

Den nye feature vil i første omgang være brugbar for kunder der handler via Fidelity, Scottrade, E-Trade og udvalgte andre services.

Det er ikke planen at Yahoo vil tjene penge direkte på brugerne, derimod vil det fortsat være annoncering der driver omsætningen på Yahoo Finance.

Der er stor konkurrence inden for formidling af finansiel information. Hvor Aktieviden.dk fokuserer mest på langsigtede strategier og klæde investorerne på med en god værktøjskasse, så er der foruden Yahoo Finance også virksomheder som Google Finance og Morningstar, der kæmper om at levere realtidsinformation til investorer.

Share.

Leave A Reply