-

Om Aktieviden

Aktieviden.dk er stiftet i 2015 med det formål at formidle viden om aktiehandel og handel med andre certifikater til private investorer.

Redaktør

Mit navn er Victor Karlshøj og jeg er redaktør på Aktieviden.dk. Jeg har en stor passion for aktier og investering generelt og besluttede mig derfor for at stifte sitet her – primært for at lære andre at investere og få deres formue til at vokse.

Jeg har handlet aktier siden 2012 og følger konstant med i hvad der bevæger sig på markedet. Det har givet mig en stor viden om enkelte picks, teknisk analyse, markedet generelt – og naturligvis de mange handelsplatforme der gør handel muligt.

Til dagligt læser jeg Økonomi ved Københavns Universitet og arbejder til dagligt i Nordea Asset Allocation.

God læselyst!

Disclaimer

Jeg skriver her for at lære, blive bedre og øse ud af den viden jeg allerede har.

Jeg er ikke professionel investor og alt hvad du foretager dig er for egen risiko. Selvom aktiemarkedet har tendens til at stige stødt over tid, så er tidligere afkast ingen garanti for fremtidige afkast.

Hvis jeg skriver om specifikke papirer skal det ikke ses som en specifik anbefaling af det givne papir. Det kan ligeledes også være at jeg selv har en interesse i papiret, men forsøger jeg altid at disclaime i de enkelte tilfælde.

Sitet her skal således ikke se som hverken investeringsrådgivning, finansiel rådgivning eller andet. Da anbefalinger altid afhænger af personlig tidshorisont, risikoprofil osv., er dette ikke muligt og jeg henviser dig derfor til en revisor eller anden formuerådgiver.

Cookies

Aktieviden.dk bruger cookies til at drive sitet. Dette er primært brugt til webanalyse der ikke kan henføres til dig som person. Formålet er at gøre din oplevelse ved brugen af sitet bedre.

Udgiver

Tystrup Invest ApS
Himmerlandsvej 17
2720 Vanløse